Övriga tjänster

Lägenhetsrenovering

Vi renoverar lägenhet som totalentreprenad. Vi tar hand om hela arbetet från rivning till målning och den sista finslipningen. Vi har bredden och kompetensen att ta på oss riktigt stora renoveringsprojekt.

Kök- och badrumsrenovering

Hos oss finns alla hantverks- och våtrumskompetenser som gör att vi kan göra om kök och badrum enligt våra kunders önskemål. Snickare, rörmokare, plattsättare – hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad totalentreprenad.

Golvslipning

Vi kan lyfta din bostad med en golvslipning. Vill du att ditt golv ska leva länge så bör du slipa det med jämna mellanrum. Då kan ditt trägolv hålla lika länge som huset det är lagt i.

Projektledning

Behöver du en kunnig och erfaren översyn av ditt byggnadsprojekt? Våra projektledare kan hjälpa dig att planera och samordna de olika arbetsinsatser som görs inom ditt byggprojekt. Byggare, arkitekter, konstruktörer får ett bra stöd och ordning och reda under hela processen.

Det gör jobbet enklare och du som beställare vet att du alltid kan vända dig till projektledaren för att få statusuppdateringar.  

Vi utför professionella renoveringar som totalentreprenad!