Information om måleri

Grundarbetet i fokus för våra målare

Välkommen att kontakta oss när du är i behov av en målare i Sundbyberg som behärskar alla aspekter av branschen. Vi kan utföra alla typer av måleriarbeten- utvändig och invändigt.

Vi målar det mesta på ett hus: fasad, väggar, tak, dörrar, fönster, bänkar och andra öppna ytor som behöver fräschas upp. Vi erbjuder även tapetsering och upphängning av väv. Alla arbeten utförs med hög kompetens och fokus på kvalitet.

Grundarbetet är ytters viktigt i allt måleri, och vi slarvar aldrig med det. Skrapning, spackling, rivning, slipning – det är mycket som måste genomföras på ett korrekt sätt innan man tar upp målarburken, penseln och rollern.

Merparten av tiden går till förarbetet

Faktum är att en professionell målare ägnar merparten åt tiden åt just detta viktiga grundarbete, säkert 75-80 procent av tptalt arbetade timmar. En privatperson ägnar mer tid åt själva målningen och om det utförs något grundarbete alls så är risken att det blir för lite tid och utfört på ett felaktigt sätt. Bättre att du anlitar oss för att göra rätt direkt än att du investerar i färg och byggnadsställningar för att sedan tvingas göra om allt på grund av slarvigt grundarbete.

Vi lämnar givetvis alltid goda garantier på utfört arbete. Vi går alltid igenom det utförda arbetet med uppdragsgivaren för att kontrollera att allt är till belåtenhet. Eventuella fel åtgärdas alltid snarast möjligt.

Riskfyllt att göra jobbet själv

En del personer väljer att sköta måleriarbetet på egen hand när man ska renovera en lägenhet eller ett hus. Detta innebär alltid en risk, då privatpersoner sällan har den erfarenhet och kunskap som krävs för att undvika misstag. Anlitar du oss för ett måleriuppdrag så är du garanterad ett bra resultat. Inga färger som spricker upp eller bubblor i tapeterna. Om du atar hjälp av oss så sparar du dessutom tid som du kan ägna åt annat.

Att måla ett hus är ett tidsödande och krävande arbete, det gäller såväl utomhus- som inomhusmålning. Och många som utför arbetet själv slarva utan att veta om det. Val av fel typ av färg till ett visst underlag, felaktigt underarbete – allt kan leda till problem i framtiden. Anlitar du oss och låter våra erfarna målare göra jobbet så kommer du inte att drabbas av dylika problem.

Låt oss ta hand om målningen och se till att du får till en värdeökning på ditt hus.

Målare i Sundbyberg

Inomhus- och utomhusmålning som håller länge!