Målare Sundbyberg

Målning som höjer värdet på huset | 08-121 464 00

Om oss

Ett byggföretag med breda kunskaper

Wall Totalentreprenad är ett bygg- och renoveringsföretag med kunden i fokus. Nöjda kunder ger nya kunder – så kan man kortfattat beskriva vår affärsidé. Vi har lång yrkeserfarenhet och de rätta yrkeskunskaperna vilket borgar för ett arbete av högsta kvalitet.

Vi kan utföra uppdrag som totalentreprenad genom att planera, utföra och följa upp arbetet med totalansvar. Vi arbetar alltid med ett långsiktigt perspektiv och känner oss aldrig nöjda förrän arbetet är hundraprocentigt utfört och kunden är nöjd och har godkänt slutresultatet.

Vilket arbete vi än utför – målning, renovering, golvslipning eller projektledning – så sätter vi alltid en ära i punktlighet. En noggrann planering och ett tydligt avtal säkerställer att allt genomförs korrekt och blir färdig inom utfärdade tidsramar.

Som kund kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi har alla de certifieringar som behövs för att få arbeta med respektive hantverksområde, vi är givetvis ansvarsförsäkrade och registrerade för F-skatt så att du kan utnyttja statens ROT-avdrag.

   
   

Byggfirman som alltid har kunden i fokus